fredag den 17. marts 2017

Jueves

Dagen i dag startede med en skøn sejltur, hvor vi var heldige at sejle i en hel halv time og se både fiskerbåde og Mærsk-containere. Vi fik tilmed lækker vino dulce og cola samt blæsevejr og ventetid i havnen. Alt i alt en tur ingen på holdet vil glemme. Machais!


Bagefter solede vi lidt på en havnecafe med batidos, frappées og mango lassi.
 Kl. 13 stod den på solskin på terrassen på Debla og Miguels lækre paella. Nogle fik solstik, andre røde næser, men vi nød at solen var fremme igen.
Derefter ventede Martha på Turismo-skolen, hvor Karen var med at se hvor dygtige 2x er til at have undervisning i Spanien, hun var meget stolt.


Torsdag blev også el día de flamenco, for vi skulle både selv danse med Laura fra Debla og se Flamenco-show på den kendte Flamenco-club Peña Juan Breva. Laura var sød og passioneret og fik lært os de basale dansetrin, som man skal kende for at kunne mestre den temperamentsfulde dans.

Showet senere var også en kæmpe oplevelse. Man kunne virkelig se hvordan autentisk flamenco gennemleves i kroppen og vi var heldige at se en familia gitana, som var virkelig dygtige til både sangen, dansen og guitar-spillet.


Vi sluttede dagen af med at spise nyfortolkninger af de traditionelle tapas og fortælle røverhistorier.
Abrazozzzzz <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar